Skip to main content
FULD BYTTE- OG RETURRET / VI SENDER INDEN FOR 3-4 HVERDAGE / FRI FRAGT OVER 499 DKK

Velkommen til Kit Journal!

Velkommen til Kit Journal!

Kære Læser

Stort velkommen til Kit Journal! I vores nye journal kommer vi til at skrive om emner, der optager os - og som vi selvfølgelig håber, at du synes er interessant at læse om.

Med Kit Journal vil vi fokusere på temaer som håndarbejdstrends, mode, bæredygtighed, materialer, nye KIT tiltag, branche-debat etc. Det vil være emner, som er mere substantielle end vores øvrige medier såsom Instagram, Facebook, YouTube eller KIT NYT egner sig til.

De første temaer, som vi sætter spot på er "Kvindernes Kampdag" og vores kommende "Forårs- og Sommerkollektion 2022".

Kampen fortsætter...
Kvindernes Kampdag er til stadighed en vigtig og nødvendig begivenhed at markere. Mange steder i verden er ligestilling desværre fortsat en by i Rusland (og hvem har så i øvrigt lyst til at være der...).

Sådan er det også i Danmark - heldigvis i mindre grad end mange andre steder. Men der er fortsat en kamp, der skal kæmpes. Blot til eksempel får kvinder 14% mindre i løn sammenlignet med mænd med identiske kompetencer. Størstedelen af alle organisationer og virksomheder ledes af mænd. Det er ubegribeligt, at vi ikke er kommet videre. 

Vores branche er til gengæld præget af massiv kvindedominans. Vi ønsker os en håndarbejdsverden med lige kønsfordeling. Håndarbejde er for alle! Der sker heldigvis en del på den front - mange mænd både strikker, hækler og brodere allerede.

I anledningen af den 8. marts - og dermed Kvindernes Kampdag - søsætter vi en "Vennebog", hvor vi har fokus på kvinder, som gør noget særligt inden for håndarbejde - og for hvem håndarbejde gør dem til stærkere kvinder. Der kommer også mænd med i vores Vennebog senere på foråret!


 
Ny kollektion på vej
I morgen lancerer vi vores længeventede forårs- og sommerkollektion! Den kommer lidt senere, end den plejer, da vi har været ramt af sygdom, lagerflytning og meget andet trælst, som har rykket vores lanceringsplan. Sådan er vores verden også indimellem.

Men nu er kollektionen klar - og vores designansvarlig Tine Winther - vil snart fortælle om vores tanker og idéer bag den nye kollektion, som byder på alt fra vævestrik til hæklede oldemorfirkanter. Vi glæder os rigtig meget til at vise dig den nye kollektion!Vi skal hjælpe!
I næste uge sætter vi fokus på Ukraine, da behovet for vores hjælp bliver større dag for dag. Det bidrager vi naturligvis os til! 

Rigtig god læselyst med ønske om fred i verden!

Bedste hilsner

Line Rix
Founder af Kit CoutureThanks for contacting us! We'll get back to you shortly. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart