Skip to main content
FULD BYTTE- OG RETURRET / VI SENDER INDEN FOR 3-4 HVERDAGE / FRI FRAGT OVER 499 DKK

HANDELSBETINGELSER OG PRIVATLIVSPOLITIK

Du handler med:

Kit Couture ApS
Vesterbrogade 165
DK-1800 Frederiksberg

Tlf: +45 3164 0200
E-mail: hey@kitcouture.dk

Etableringsår: 2013

CVR: 35403787
Bank: Nykredit Bank (reg. nr. 5490 konto 0920426)
IBAN-nummer: DK0654900000920426
BIC-kode/SWIFT-adresse: NYKBDKKK

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK).

 

1. ANSVAR

Handel på Kit Couture ApS kan kun finde sted, hvis du erklærer dig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos Kit Couture ApS.

 

2. ORDREBEKRÆFTELSE OG BETALING

Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du med det samme en e-mail med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse. 


Betalingen kan ske med Dankort, VISA, VISA/Electron, Mastercard, Diners Club, American Express, Forbrugsforeningen* eller MobilePay. Der pålægges ikke gebyr for betalingskort. Vi anvender en sikker tredjepart til at forestå transaktioner.

*Betaler du med et Forbrugsforeningen kort skal du ved betalingsprocessen vælge "Quickpay". Ved betalingsvinduet kan du da vælge forbrugsforeningen. Dette kort kan kun bruges på webshoppen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, som du har godkendt ved købet.

 

3. LEVERING

Leveringstiden er normalt fra 2 til 4 hverdage i Danmark, og op til en uge til udlandet. Dog kan leveringen være forsinket af eksempelvis Corona, Black Friday, etc.

Du vil modtage en e-mail fra os, når varen er afsendt.
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

Danmark
• Afhentning i Kit Coutures butik
• Levering til pakkeshop eller privatadresse sker med GLS eller DAO

Uden for Danmark
• Sverige og Tyskland sker med GLS
• Øvrige lande i EU sker med varierende udbydere
• Lande uden for EU sker med PostNord

Leveringsgebyr starter fra 35 DKK.

Kit Couture ApS påtager sig intet ansvar for den ekstra ulejlighed, som modtageren måtte have med evt. afhentning af varerne. 

Modtageren er forpligtet til at se efter, at varen leveres i ubrudt emballage. Såfremt dette ikke er tilfældet, er modtageren forpligtet til at foretage gennemsyn af det leverede sammen med buddet. Såfremt der er mangler, skal der klages til transportøren, hvorefter Kit Couture Aps hurtigst muligt vil erstatte eventuelle mangler.

Endvidere er modtageren forpligtet til at sikre sig, at forsendelsen indeholder de bestilte varer, og skulle det ikke være tilfældet, straks - og senest inden otte dage - at påpege fejl og/eller mangler i leveringen til Kit Couture ApS på e-mail hey@kitcouture.dk. Modtageren kan ikke påberåbe sig erstatning for en forkert leveret vare, såfremt varen er taget i brug.

 

4. FORSENDELSESUDGIFT

Leveringsgebyrer starter fra 35 DKK. Handler du for mere end DKK 499 DKK inkl. moms, er leveringen gratis (gælder kun Danmark). 

 

5. FAKTURA

Fakturaen bliver tilsendt med e-mail.

 

6. RETURNERING AF VARER / FORTRYDELSESRET

 

6.1. FYSISKE PRODUKTER

Vi ønsker, at vores kunder skal være tilfredse med deres køb hos Kit Couture ApS. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med den/de bestilte varer, kan du sende dem tilbage og få pengene retur jf § 18, stk. 1 i Forbrugeraftaleloven. Der er ingen frist for returnering.

Du kan bytte et samlet kit, hvis det ikke er taget i brug. Hvis du er påbegyndt kittet og vælger ikke at gøre det færdigt, er du altid velkommen til bytte de ubrugte garnnøgler, men ikke resten af kittet såsom opskrift, knapper etc. 

Ved returnering skal du altid fremvise en kvittering eller ordrebekræftelse.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du meddele dette skriftligt til:

Kit Couture ApS
Vesterbrogade 165
DK-1800 Frederiksberg

Tlf.: +45 3164 0200
E-mail: hey@kitcouture.dk

Derefter skal produkterne tilbageleveres til Kit Couture umiddelbart efter, at meddelelsen om fortrydelse er afgivet.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular (som du finder her), men det er ikke obligatorisk. Hvis du gør det, kvitterer vi straks pr. mail for modtagelse af din fortrydelse.

Hvis du returnerer en vare, står du selv for omkostningen ved at fremsende varen til Kit Couture ApS' returadresse.

Reklamationsvarer, der ikke sendes franko til Kit Couture ApS, vil blive afvist.

 

6.2. DIGITALE PRODUKTER

Ved køb af digitale produkter (opskrifter og gavekort), bortfalder din 14 dages fortrydelsesret. Digitale produkter kan derfor ikke byttes eller returneres.

 

7. BETINGELSER FOR RETURNERING

 

7.1. FYSISKE PRODUKTER

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Da original-emballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt at gemme emballagen til, at du er sikker på, at du vil beholde varen. Varer med brudt plombering returneres ikke.

Du kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i vores fysiske butik.

Hvis du har taget varen i brug ud over, hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde

 

7.2. DIGITALE PRODUKTER

Ved køb af digitale produkter (opskrifter og gavekort), bortfalder din 14 dages fortrydelsesret. Digitale produkter kan derfor ikke byttes eller returneres.

 

8. RETURNERINGSFRIST

Varer kan returneres uendeligt efter modtagelse, jævnfør returneringsbetingelserne i punkt 7.

 

9. RETURNERINGSANVISNING

Varen sendes til følgende adresse:

Kit Couture ApS
Vesterbrogade 165
DK-1800 Frederiksberg

Tlf.: +45 3164 0200
E-mail: hey@kitcouture.dk

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har afvist varen.

 

10. FORSENDELSESUDGIFTER VED TILBAGELEVERING

Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden med mindre returneringen skyldes en fejl fra Kit Couture Aps' website.

 

11. REFUNDERING

Beløbet krediteres det betalingskort, som du anvendte ved købet, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Beløbet tilbageføres til din bankkonto. Pengene vil være på dit kort seneste 14 dage efter modtagelse af returvaren.

 

12. REKLAMATIONSRET

Når du handler hos Kit Couture ApS, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Kit Couture ApS
Vesterbrogade 165
DK-1800 Frederiksberg 

Tlf.: +45 3164 0200
E-mail: hey@kitcouture.dk

Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger, hvis ikke vi sender en returlabel.

Kan vi ikke blive enige om behandling af reklamationen, kan du evt. indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan indgive din klage via www.forbrug.dk.

 

13. FEJL

Hvis du modtager en forkert eller en beskadiget vare, refunderer vi selvfølgelig forsendelsesomkostningerne både for den oprindelige levering og for tilbageleveringen.

Skriv en e-mail til vores kundeservice på hey@kitcouture.dk med dine portoudgifter samt et bankkontonummer, hvortil dit udlæg kan overføres. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har returneret varen. 

Pakker sendt til Kit Couture ApS pr. efterkrav vil blive nægtet modtagelse.

 

14. KREDITPERIODE, BETALINGSKORT

Så snart vi har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet til din bank eller betalingskortselskab, som derefter skal opgøre din konto. Der kan gå op til nogle uger, inden beløbet igen er disponibelt på din konto.

 

15. FARVER OG STØRRELSER

Vi påtager os ikke ansvar for mindre afvigelser i farver eller i størrelser på vores website. Dette bliver ikke betragtet som en online fejl fra Kit Couture ApS' side og vil ikke udløse nogen refundering af omkostningerne, hverken i forbindelse med den oprindelige forsendelse eller med tilbageleveringen. Ej heller vejledning pr. e-mail om størrelser mv. fra Kit Couture ApS, kan påberåbes som en online fejl fra Kit Couture ApS' side, og kan ikke føre til refusion af fragtomkostninger i forbindelse med en eventuel ombytning.

 

16. SIKKERHED VED KØB

Det er fuldkommen sikkert at handle hos Kit Couture ApS. Vores servere benytter en krypteringsteknologi, der hedder SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder, at det kun er vores computere, der kan aflæse informationerne på dit betalingskort. Når vores sikkerhedsservere har modtaget informationerne fra dit betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form, og de vil aldrig blive gemt eller opbevaret hos os.

Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark. Når du har gennemført en onlinebetaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer.

Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, med mindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

 

17. MANGEL PÅ GARN I KIT

Skulle du mod forventning komme til at mangle garn, er du altid velkommen til at skrive til os på hey@kitcouture.dk. Vedhæft blot et billede af dit arbejde (så langt du er nået) og et billede, hvor vi kan se din strikke-/hæklefasthed. Så sender vi ekstra garn med det samme, hvis målene stemmer overens med opskriften. Uden beregning naturligvis.

 

18. VARESPECIFIKATIONER

Kit Couture ApS påtager sig intet ansvar for, at mål og vægt stemmer overens med kundens egne målinger. De opgivne vægt og mål på vores site, er producenternes eller vores designeres angivelser. Såfremt en vare på disse punkter ikke findes at leve op til forventningerne, gælder vores almindelige returneringsfrist jf. punkt 8.

 

19. PERSONDATAPOLITIK

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå aftale med os på Kit Couture ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

* Navn
* Adresse
* Telefonnummer
* E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Kit Couture ApS og opbevares i fem år efter handelen, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

De ansatte hos Kit Couture ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Kit Couture ApS er CEO Line Rix.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Kit Couture ApS videregives til 3. part til brug for gennemførsel af købet, og sælges på ingen måde videre til tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos Kit Couture ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter "Persondataloven" og henvendelse i forbindelse hermed bedes rettes til Kit Couture ApS via e-mail hey@kitcouture.dk.

Cookies
På www.kitcouture.dk og www.kitcouture.eu anvendes der cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en log-statistik på www.kitcouture.dk og www.kitcouture.eu, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra - og hvor på websitet, det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere www.kitcouture.dk og www.kitcouture.eu.

Betaling
Ved kortbetaling opbevarer vi ikke dine kortoplysninger. Disse gemmes hos tredjeparter, som i forbindelse med deres europæiske banklicens, er pålagt at opbevare oplysningerne under skærpede sikkerhedsvilkår. Dine betalingsoplysninger opbevares, så længe tredjeparten har tilladelse til det - eller er forpligtet til det via lovgivningen. Se mere omkring betalingsbetingelser ovenfor. 

KIT NYT
Vi anvender din e-mailadresse til at sende dig nyhedsbreve og anden direkte markedsføring i overensstemmelse, men kun når du har givet dit samtykke hertil. Du kan til enhver tid  trække dit markedsføringssamtykke tilbage. Det gør du ved at afmelde dit KIT NYT nederst i nyhedsbrevet - eller ved at sende en mail til hey@kitcouture.dk.

MIT KIT
Ved oprettelse af dit medlemskab af MIT KIT, oplyser du din mail-adresse og et password. Vi beholder alle oplysninger for din profil på MIT KIT, da dette er nødvendigt for at levere og forbedre vores service (MIT KIT) til dig. Vi registrerer automatisk alle køb, som du foretager. Du har til enhver tid mulighed for at bede om, at din profil på MIT KIT bliver lukket. Det kan du gøre ved at skrive til hey@kitcouture.dk. 


-------

Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hey@kitcouture.dk eller +45 3164 0200!

Thanks for contacting us! We'll get back to you shortly. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart