Skip to main content
FULD BYTTE- OG RETURRET / VI SENDER INDEN FOR 1-2 HVERDAGE / FRI FRAGT OVER 499 DKK

GENERELT

Hvis du køber for over 499 DKK, betaler vi altid fragten til nærmeste pakkeshop.

FYSISKE PRODUKTER
Ja, du kan altid bytte dine bestillinger hos Kit Couture. Du kan enten få pengene retur eller bytte til et andet produkt.

Du kan bytte et kit, hvis det ikke er taget i brug. Hvis du er påbegyndt kittet og vælger ikke at gøre det færdigt, er du altid velkommen til bytte de ubrugte garnnøgler, men ikke resten af kittet såsom opskrift, knapper etc. Ved returnering skal du altid fremvise en kvittering eller ordrebekræftelse.

DIGITALE PRODUKTER
Ved køb af digitale produkter (opskrifter og gavekort), bortfalder din 14 dages fortrydelsesret. Digitale produkter kan derfor ikke byttes eller returneres.

Læs mere om bytte og returnering i vores handelsbetingelser her.

Ja, det er der. Det eneste, som du skal tilvælge, er eventuelle redskaber såsom strikkepinde, en hæklenål eller monteringspude. Grunden hertil er, at mange af vores kunder allerede ejer diverse redskaber i forvejen.

Det er der to grunde til. Dels er der forskel på, hvor fast eller løst man strikker. Dels kan det være, at du allerede har strikkepinde.

JA! Vi sætter en ære i at lave letlæselige opskrifter. Dog anbefaler vi, at du starter med et kit, som har niveauet "Begynder".

Derudover tilbyder vi forskellige guides, så vi er sikre på, at du kommer sikkert i mål med dit håndarbejde. Find alle vores guides her.

Ja, du er altid meget velkommen til at komme og besøg vores butik. Her kan du se alle vores modeller og garner. Du finder os på Vesterbrogade 165, 1800 Frederiksberg.

DIGITALE OPSKRIFTER

Du kan downloade opskriften som en samlet pdf-fil, straks efter du har betalt i webshoppen. Du får også tilsendt en mail med et link til at downloade opskriften.

Ønsker du opskriften i en fysisk, printet version, kan du altid købe opskriften i vores butik på Vesterbrogade 165 i København. Her printer vi naturligvis uden beregning.

Der er diagrammer til nogle af vores opskrifter, som kan være lidt svære at se på en lille mobil. Du kan altid skrive til os på hey@kitcouture.dk, så sender vi en printet version af diagrammet til dig uden ekstra omkostninger.

Ja, det gør du!

Ja, det kan du! Du finder dem her.

Der er ingen forskel på prisen, uanset hvordan du vælger at købe vores kits, garn og opskrifter. Hvis du vælger at købe et kit, får du kittet pakket smukt ind - og som altid med lidt ekstra lækkert til dig.

Thanks for contacting us! We'll get back to you shortly. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart