Skip to main content
FULD BYTTE- OG RETURRET / VI SENDER INDEN FOR 1-2 HVERDAGE / FRI FRAGT OVER 499 DKK

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du køber for over DKK 499, betaler vi altid fragten.

Ja, du kan altid bytte dine bestillinger hos Kit Couture (dog ikke digitale produkter). Du kan enten få pengene retur eller få et tilgodebevis. Du bestemmer!

Ja, det er der. Det eneste, som skal du tilvælge, er strikkepinde, hæklenål eller hakkenål samt monteringspude.

Grunden til det er, at nogle kunde har rigeligt af den slags udstyr allerede.

Det er der to grunde til. Dels er der forskel på, hvor fast eller løst man strikker. Dels kan det være, at du allerede har strikkepinde.

JA! Vi sætter en ære i at lave en god forklaring og at tilbyde forskellige guides, så du kommer sikkert i mål med dit håndarbejde. Men start altid med et kit, som har niveau "Begynder".

Nej, man køber et samlet kit, så du har alle dele til dit håndarbejde. Dog skal du vælge redskaber til, hvis du ønsker det til dit kit.

Ja, du kan bytte et kit, hvis det ikke er taget i brug. Hvis du er påbegyndt kittet og vælger ikke at gøre det færdigt, er du altid velkommen til bytte de ubrugte garnnøgler, men ikke resten af kittet såsom opskrift, knapper etc.

Ved returnering skal du altid fremvise en kvittering eller ordrebekræftelse.

Ja, du er altid meget velkommen til at komme og besøg vores butik. Her kan du se alle vores modeller og garner. Du finder os på Vesterbrogade 165, 1800 Frederiksberg.

Ja, det kan du sagtens.
Det er ikke alle opskrifter, som er online, men så skriv gerne en mail til hey@kitcouture.dk, så sender vi et link til betaling, og du får opskriften tilsendt.

Thanks for contacting us! We'll get back to you shortly. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart